Idén 12. alkalommal rendezik meg a Hernád Fesztivált, Hernádszentandráson. Csodás környezetben, családi hangulatban – levendulás keksszel – várnak mindenkit a szervezők, a vidék kiemelkedő gasztroeseményére, de lássuk a részleteket.

Július 24-25-én újra itt a Hernád Fesztivál. Pénteken este szabadtéri színházi előadással nyitják a két napos rendezvényt, szombaton főzőverseny zenével és humorral fűszerezve, foci, mesebirodalom gyerekeknek, kézművesség, élménykutyázás, lovaglás, kisvonat, estefelé pedig keresztyén előadók koncertjével várják a kilátogatókat!

A tiszaújvárosi Sodrás Színtársulat évek óta Hernádszentandrás vendége, rendezéseik garantálják a minőséget és a fergeteges hangulatot! Ez éven a Mamma Mia 2-t viszik színpadra, s fontos információ, hogy ez lesz a premier előadás!!! Július 24-én (pénteken) 20.00 órakor kezdődik a 2 felvonásos musical, nem szabad kihagyni!

Július 25-én (szombaton) reggel 9.00 órakor indul a XI. Szentandrás Íze Főzőverseny, melyhez igazi zenei csemege (Szécsi Viki & Vihula Mihajlo akusztik) és hamisítatlan stand up műsor (Erdei Sándor – “ROKKER ZSOLTTI”) is társul, a háziasszony Lehoczki Évi lesz. Szintén 9.00 órakor startol a XVI. Szentandrás Kupa kispályás focitorna, majd 10.00 órától nyitja kapuit a Gyerek Sziget. Itt aztán kicsik és nagyok is megtalálhatják a kedvükre valót: lesz 7 mérföldes meseút, Tündérbolt, Hagyományőrző kézműves játszóház, Arcfestés, Lovaglás, Élménykutyázás… Akár a felnőttek is lehetnek újra gyerekek, sose lehet tudni. 🙂  14.00 órától 17.00 óráig megállás nélkül zakatol a Hernád-völgyi Kisvonat madárcsicsergésben, gyönyörűséges környezetben.

Estefelé KERESZTYÉN ELŐADÓK KONCERTJEIre várnak mindenkit nagy-nagy szeretettel a szervezők. 18.00 órától a KER-SONGS, 19.00 órától PINTÉR BÉLA, 20.30-tól a MAGYAR CONTINENTAL SINGERS – CONTINENTAL BAND lépnek fel Hernádszentandrás szabadtéri színpadán!

A koncertek alatt is lesznek gyerekprogramok, a koncertek között beszélgetések és bizonyságtételek, vásárolható lesz sok-sok könyv, kerámia, és hanganyag is.

” Július 24-25-én várjuk a kicsiket, várjuk a nagyokat, a térségen belülről és túlról érkezőket egyaránt!”