A FAST Hungary Kft. arra kéri az ügyfeleit, akik a közelmúltban SAC MT1221CH, ill. SAC MT1222CH mobil klímát vásároltak, hogy vegyék fel a Társaságukkal a kapcsolatot. Arra kérik a vásárlókat, hogy ne használják a termékeket és azokat áramtalanítsák, mert a készülék tűzveszélyes lehet!
Bizonyos műszaki feltételek mellett a szóban forgó termékek működése során, azok belső elektromos rendszerének károsodása lehetséges. A FAST Hungary Kft-hez júliusáig 2 hasonló bejelentés érkezett.

A termékbiztonság a FAST Hungary Kft. számára kiemelt prioritást jelent. Valamennyi terméküknek meg kell felelnie a nemzetközi és nemzeti törvényeknek, rendeleteknek, valamint a vonatkozó szabványoknak. A SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma termékeket alávetették az összes szükséges tesztnek (mechanikus, elektromos és kémiai vizsgálatok), jóváhagyott dokumentumokkal rendelkezik az EU piacán történő forgalmazáshoz, illetve CE megfelelősségi jelöléssel.

A fentebb említett bejelentések kézhezvételét követően vizsgálatot indított a cég, amely a meghibásodás beazonosításához vezetett a SENCOR SAC MT1221CH, ill. a SAC MT1222CH mobil klíma modelleknél, valamint a termékek értékesítésének beszüntetését eredményezte.

A bővebb információkért vagy bármely probléma esetén a szóban forgó termék visszaküldésével kapcsolatban ügyfelei kereshetik a társaság kapcsolatfelvételi központját e-mailben info@sencor.hu, vagy az alábbi telefonszámon: 06 23 330 830 (8:00 és 17:00 óra között, munkanapokon).

A FAST Hungary Kft. célja a továbbiakban is, hogy sok ember számára teremtsen jobb életet, jól megtervezett, működőképes, megfizethető áru és kiváló minőségű mindennapi használati cikkek kínálatával, amelyeket az emberekre és a környezetre egyaránt tekintettel gyártottak.

- Hirdetés -